Advies diensten

Onze diensten

Wij analyseren de informatieprocessen en -efficiëntie van uw organisatie. We zoeken naar de risico's en zwakke punten in uw processen en naar mogelijkheden voor optimalisatie en kosten besparing. Vanzelfsprekend onderzoeken we ook de technische kant van de zaak.

Op basis van de analyseresultaten definiëren we realistische doelen, ontwikkelen optimale implementatiestrategieën en innovatieve concepten, ontwerpen of redesignen de IT-architecturen en/of stellen een portefollio van verbetervoorstellen voor u samen. Daarnaast adviseren wij over de inzet en het gebruik van informatietechnologie die u helpen uw doelstellingen snel en efficiënt te bereiken en meer.

 
Key Information voorziet u van een gedegen advies over de werking van uw huidige informatievoorziening en waar u naar toe zou moeten bewegen, vastgelegd in een BI roadmap.

Tevens kunnen wij de volledige implementatie van uw rapportage omgeving en realisatie van uw rapportages voor u uitvoeren, hetzij on premises of in de cloud.

En last but not least kunnen wij u voorzien van een second opion op voorstellen van uw system integrator of een proof of concept van een innovatief idee voor u begeleiden of volledig uitvoeren.