Outsourcing

Zelf doen of uitbesteden?

Is uw informatievoorziening wel betrouwbaar, veilig en goedkoop zonder zelf specialistische IT-expertise in huis te hebben?

In het bijzonder voor kleinere en middel grote bedrijven kan het uitbesteden van IT- diensten daarom van waarde zijn. Vooral wanneer specialistische IT-expertise vereist is, is zelf ontwikkelen vaak niet realistisch en meestal al helemaal niet goedkoop.

De huidige IT-infrastructuren en applicaties zijn veel gemakkelijker te bedienen en mee te werken dan een paar jaar geleden. Maar desondanks is het zelfs voor ervaren IT specialisten soms nog een hele uitdaging om krachtige, goed functionerende systemen te creeren.

De configuratie en het beheer van de IT-infrastructuur voor bijvoorbeeld rapportage omgevingen alleen al kosten veel tijd en geld. Dat is dan niet meer beschikbaar is voor het eigenlijke werk en het creeren van klant waarde. In dat geval is uitbesteden een goede optie en het overwegen waard.

Wij helpen u met het maken van de juiste uitbestedings keuzes en kunnen u adviseren over de verschillende outsourcing opties.